in

Angol konyvek ovisoknak – Itt megtalálod!

Angol konyvek ovisoknak – Itt megtalálod!

Nem lehet elég korán kezdeni a nyelvtanulást, ezt a szülők már jó ideje tudják. Lehet nyelvet tanulni az óvodában, különórákon, vagy akár otthon, a szülők, testvérek segítségével. A rengeteg színes kiegészítő, bábfigura, szókártyák, színezős könyvek és matricák mind a fiatal tanulókat hivatottak motiválni a nyelvek korai elsajátításában. Aki fogékony az elektronika iránt, az használhatja az interaktív CD-ket, amelyeken játékok, dalok, mondókák találhatók. Vannak DVD-k, amelyek akár egy-egy mesét is helyettesíthetnek, természetesen nem a magyar nyelvű esti mese helyett.

Angol nyelvű gyermekkönyvekből biztosítjuk a legnagyobb választékot. Kínálatunkban megtalálhatók a már jól bevált Teddy’s Train könyvcsalád termékei, az őt felváltó Cookie and Friends gyermekkönyvek és a legújabb termékcsalád, a Playtime.

Egyik könyvben sincs betű, csak képek, kivágók, a gyerekkel foglalkozó felnőtteknek azonban elég sok segédlet áll a rendelkezésére. Tanári kézikönyv, videó guide és a legmodernebb, interaktív táblával használható tananyagok között lehet válogatni.

Német nyelvű gyermekkönyvekből a Kikus tankönyvcsalád könyveit ajánljuk szíves figyelmükbe!

Angol konyvek ovisoknak – Itt megtalálod!

Ez a cikk Angol konyvek ovisoknak – Itt megtalálod! először a Kvízmester.com. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá! Várjuk a véleményed!

Akrobatikus rock and roll ovisoknak – Itt megtalálod!

Angol nyelv ovisnak – Itt megtalálod!