in

Német ovisoknak – Itt megtalálod!

Német ovisoknak – Itt megtalálod!

Szülőként rengeteg dilemmával szembesülünk, például akkor is, amikor el kell döntenünk, hogy gyermekeink milyen különórákra járjanak, milyen nyelvet tanuljanak. A nyelvtanulás mellett letenni a voksunkat mindenképpen jó döntés. Gyermekkorban a lehető legfontosabb az, hogy megszerettessük velük a nyelvtanulást, hiszen stabil nyelvtudást csak hosszú távú, kitartó munkával lehet elérni.

A német nyelv népszerűsítése és elsajátítása napjainkban egy mindenütt jelenlévő téma a bölcsődékben, az óvodákban és az iskolákban egyaránt. A pedagógusokkal szemben támasztott követelmények egyre magasabbak, a rájuk és a szülőkre nehezedő nyomás egyre nagyobb. A nyelvi segédanyagok széles kínálata ma már szinte kezelhetetlen és átláthatatlan. A tudományos berkeken belül pedig folyamatos vita folyik a “helyes nyelvtanítási koncepcióról”.

A legtöbb pedagógus és szülő intuitív módon tudja, hogy mire van szüksége a gyermekeinek, és olyan megfelelő programot keres, amely világosan strukturált és könnyen megvalósítható. Számos intézmény és szülő választotta már a KIKUS módszert.

Német ovisoknak – Itt megtalálod!

Ez a cikk Német ovisoknak – Itt megtalálod! először a Kvízmester.com. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá! Várjuk a véleményed!

Naptár ovisoknak – Itt megtalálod!

Okos ovisok kártya – Itt megtalálod!