in

Őszi játékok ovisoknak – Itt megtalálod!

Őszi játékok ovisoknak – Itt megtalálod!

Töklabdák

Nagyon egyszerű, de nagyon mókás játék! Szerezettek be kisebb dísztököket és egy nagy tököt. Helyezzétek a nagy tököt távolra magatoktól. Minden játékos vegyen magához egy kisebb tököt. A feladat csupán annyi, hogy a nagy tök közelébe kell gurítani a kislabdaként szolgáló dísztököket. (Ne rúgjátok vagy dobjátok, csak a gurítás ér!) Az nyer, aki a legközelebb kerül a tökhöz!

Babzsák dobálás

Vegyél nagy karton lapokat vagy hasznosíts újra egy karton dobozt a játék kedvéért. Vágj ki egy-két falevélformát a kartonból, majd fesd őszi színekre (narancssárga, vörös, barna, citromsárga). Ha kész állítsd fel és a gyerekek máris kezdhetik a dobálást! A cél, hogy minél több babzsákot átdobjanak a levélformákon.

Conkers

A conkers egy tradicionális angol gyerekjáték. A játékhoz csupán pár gesztenye és zsinór kell. Két játékos játszhatja egyszerre. Mindkét félnek kell egy zsinórra kötött gesztenye. A játék lényege, hogy a gesztenyéket felváltva összeütik a gyerekek, és akinek sikerül a másikét eltörni, az nyer.

Múmia

Akár lakásban is játszhatjátok ezt a vicces, Halloween-i játékot! Csapatban is szuper, de az sem akadály, ha csak ketten vagytok!

Minden játékos kap egy guriga wc papírt. Az győz, aki a leghamarabb magára tekeri a papírt. Ha csapatban játsszátok, akkor ugyan ezek a játékszabályok, csak annyi a változás, hogy a csapattagok tekerik rá az egyik tagra a papírt.

Ez a cikk Őszi játékok ovisoknak – Itt megtalálod! először a Kvízmester.com. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá! Várjuk a véleményed!

Takács Klára – Ovisok búcsúja – Itt megtalálod!

Nyomtatható fejlesztő feladatok ovisoknak – Itt megtalálod!