in

Vasárnap dedikál Lackfi János – meglepetés várja a verskedvelőket

Dedikáltasd Lackfi János könyveit, és fagyizz ingyen a Szamosnál a MOM Parkban!

Június 11-én vasárnap a MOM parki nyárköszöntő Gasztro Napok részeként a Szamos Cukrászda fagylalttal ajándékozza meg Lackfi János költő rajongóit.

A MOM Parkban június 8-11. között megrendezett Gasztro Napokon a Szamos Cukrászda is különleges meglepetéssel készül. Minden náluk vásárolt limonádé mellé fagylaltot adnak ajándékba a rendezvény napjaiban. A legújabb nyári ízeket ismerhetik meg így a látogatók, természetesen a Szamos hagyományos kínálata mellett.

Június 11-én vasárnap pedig Lackfi János költő lesz a vendége a MOM Parkban található Szamos Cukrászdának. Délután 3 órától fél 4-ig várja a gyerekek és felnőttek körében is népszerű író rajongóit, akik dedikáltathatják könyveiket.

Aki könyvvel érkezik és dedikáltat, egy fagylalttal a kezében távozhat. Hasznos segítség lehet a rajongóknak: a MOM Parkban az Anima Könyvesbolt tartja kínálatában Lackfinak mind a gyermek, mind a felnőtt köteteit.

Noha szombaton az irodalomkedvelők a Vörösmarty teret fogják megrohamozni, aki lemarad, vagy fél a melegtől, az vasárnap kétszeresen is hűsített élménnyel gazdagodhat a MOM Parkban.

Szólj hozzá! Várjuk a véleményed!

Juhász Gyula: A tápai Krisztus

Somogyi Imre: Jöjj el, Szentlélek!